Politica de confidentialitate


Societatea GEPA START SRL respecta confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal.

Societatea prelucreaza date cu caracter personal ale Utilizatorilor  atunci cand se utilizeaza Site-ul.

Politica de confidentialitate descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).
INAINTE DE A UTILIZA SITE-UL, VA RECOMANDAM  SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE  DATELE CU CARACTER PERSONAL.

Datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii

Datele cu caracter personal pe care le prelucram, anterior incheierii unei relatii comerciale sunt necesare pentru a respecta prevederile legale.

Conform Regulamentului 679/2016 privind protectia datelor, avem identificate temeiurile juridice in baza carora prelucram informatiile dumneavoastra cu caracter personal, cu respectarea dispozitiilor legale.

De asemenea, in anumite imprejurari, la sediul societatii, pentru respectarea Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor spatiile noastre sunt dotate cu camere video.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea prelucrează datele personale pe care ni le furnizaţi atunci când utilizaţi Site-ul sau cind va inregistrati pe pagina noastra, sau ne contactati prin orice mijloace de comunicare sau prin transmiterea de comunicări comerciale, invitaţii si materiale de marketing.  În anumite situaţii, putem utiliza informaţiile colectate de la dvs. în combinaţie cu datele pe care le obţinem de la specialistii nostri cu privire la  analize avansate pentru  a eficientiza activitatea de marketing, oferind servicii personalizate.

Gestiunea relatiilor cu utilizatorii

Pentru a oferii servicii adecvate prin intermediul Site-ului persoanelor care il acceseaza prelucram o serie de date cu caracter personal pentru scopul gestiunii relatiilor cu utilizatorii Site-ului:  intrebari cu privire la serviciile societatii sau solicitari privind functionalitatea Site-ului, conform  art. 6(1)(f) GDPR.


Îndeplinirea unor obligaţii legale

 Prelucrarea datelor este necesară uneori, pentru îndeplinirea obligaţiilor legale ce ne revin:  plata impozitelor şi a contribuţiilor către autorităţile fiscale si pentru inregistrari si evidenţe contabile;  arhivarea datelor conform legii.

Apărarea drepturilor şi intereselor în justiţie

Datele personale pot fi utilizate în justiţie în cadrul unei proceduri în faţa unei instanţe, a unei proceduri oficiale sau administrative pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept.

Pastrarea datelor cu caracter personal:

Datele personale se pastreaza pentru o perioada de timp cat sunt necesare indeplinirii scopurilor descrise mai sus si a obligatiilor legale cat si pentru eventuale actiuni in fata instantelor competente.

Dezvaluirea datelor:

Nu distribuim datele dumneavoastra cu caracter personal fara a obtine acordul si  permisiunea dumneavoastra.  In situatia in care suntem obligati sa dezvaluim datele dumneavoastra cu caracter personal print-un ordin judecatoresc sau altor organe legale, autoritati publice, guvernamentale, printr-o notificare va vom anunta inainte de a furniza aceste date.
De asemenea, datele dvs cu caracter personale pot fi dezvaluite tertilor furnizori de cookies si tehnologii similare conform celor descrise in Politici privind Cookies.

Securizarea datelor cu caracter personal:

Toti angajatii, colaboratorii si furnizorii de servicii, care intra in contact cu datele cu caracter personal, trebuie sa actioneze in conformitate cu principiile politicilor si procedurilor de confidentialitate si de securitate a datelor cu caracter personal semnand declaratii si acorduri de confidentialitate cu privire la aceste date. In acelasi timp, ne-am asumat responsabilitatea implementarii unor masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare privind protectia confidentialitatii si securitatii datelor cu caracter personal.

 

Pastrarea datelor:

Datele cu caracter personal sunt stocate fizic la sediul GEPA START SRL, , in deplina concordanta cu cerintele legale si in conditii de maxima siguranta si protectie.

Datele  cu caracter personal se pastreaza cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.

 

Drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata


Conform legii,  sunt recunoscute urmatoarele drepturi in calitate de persoana vizata:

 Dreptul de acces puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii
Dreptul de a corecta datele puteti ne solicitati modificarea datellor incorecte sau completarea datelor care sunt incomplete.
Dreptul la stergere puteti solicita stergerea datelor personale cand:  nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le prelucram; daca v-ati retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor;  datele sunt prelucrate contrar legii; datele trebuie sterse conform legislatiei relevante.
Retragerea consimtamantului si dreptul de opozitie puteti sa va retrageti oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor pe baza consimtamantului.
Restrictionare in anumite conditii puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale
Dreptul la portabilitatea datelor in masura in care prelucram datele prin mijloace automate, puteti sa ne solicitati, in conditiile legii, sa furnizam datele dvs. intr-o forma structurata.

CONTACT  ANSPDCP-  Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

 Bucuresti, Sector 1, Bulevardul Gheorghe Magheru, numarul 28 – 30, cod postal 010336

Telefon: +40318059211 / +40318059212

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Web-site: www.dataprotection.ro